ĐAKUZI I VRUĆE KADE

LV POOLS svojim klijentima nudi kompletan program spa, jacuzzi i vruće kade. U današnje vreme ljudi mešaju termine “SPA”, “JACUZZI”, “VRUĆA KADA” i koriste ih za isti proizvod. Zapravo, radi se o tri potpuno različita proizvoda:

1) Ugradni spa - ukopani zesebni prostor u bazenu ili van njega. Temperatura vode je 36°C - 40°C,

2) Nadzemni prenosivi spa / Vruća kada. Temperatura vode je 36°C - 40°C,

3) Jacuzzi / ugradni ili nadzemni spa prostor sa podvodnim JET mlaznicama. Temperatura vode je 30°C.

Spa, jacuzzi i vruće kade mogu biti napravljeni po meri i želji svakog klijenta. Dizajn može biti vrlo jednostavan sa svega nekoliko mlaznica pa sve do složenog sa ekstremno velikim brojem različitih mlaznica, uglavnom za više osoba. Moćne mlaznice i voda koja se greje koriste se za hidroterapiju, relaksaciju i užitak, a sposobnost održavanja temerature, zahvaljujući naprednim tehnologijama, omogućava podešavanje temperature i korišćenje u bilo koje vreme. U svaku hidromasažnu kadu, spa ili Jacuzzi kadu je moguće ugraditi dodatnu opremu: sound system, silent blower, ozone generator, stepenice, termo pokrivač isl.

Sva vodovodna istalacija, elektro upravljački sistemi i druge komponente se ugrađuju u ormarić ispod kade.

Kompletan program je jako širok i kompleksan tako da je prikazan mali deo programa koji nudimo u cilju približavanja krajnjem kupcu. Za detaljnije informacije i uvid u kompletnu ponudu možete nas kontaktirati kako bi smo zakazali prezentaciju.