O nama

O nama

LV POOLS je renomirani brend i lider kada su u pitanju proizvodi i usluge:
izgradnja, montaža bazena i bazenska oprema,
• prodaja i montaža rubnog kamena za sve tipove i oblike bazena,
• prodaja i montaža infracrvenih i finskih sauna,
• prodaja i montaža hodrmasažnih i jacuzzi kada.
LV POOLS već dugi niz godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i Hrvatske, sa tendencijom proširenja na teritoriju Crne Gore i ostalih zemalja u regionu. Pratimo razvoj tehnologije i savremene svetske trendove, uvodimo nove standarde, koristimo savremena sredstva i opremu kada je u pitanju bazenska tehnika.
Stalnim usavršavanjem kako u zemlji, tako i u inostranstvu, radom za kompanije i krajnje kupce postali smo firma koja uvek pronalazi rešenja za najveće izazove u izvođenju radova na različitim projektima. Poslujemo po najvišim svetskim standardima u okviru sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008, zaštite životne sredine ISO 14001:2004 i sistemom upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu TS 18001:2008.
Odličan dizajn dovodi do velikog projekta, a velikim projektima potreban je vrhunski dizajn. LV POOLS sarađuje sa lokalnim arhitektama, inženjerima i dizajnerskim timom koji će projekat realizovati u skladu sa Vašim potrebama i budžetom.
Visok nivo završne obrade i kvaliteta bazenskih elemenata, profesionalni pristup, projektovanje najboljeg rešenja za kupca, dugogodišnje iskustvo i tradicija su najbolja preporuka za naše proizvode. Pažljivo radimo na svakom projektu koji nam je poveren i ponosni smo na stečenu reputaciju.