Polipropilenski (PP) bazeni

Polipropilenski bazeni

Danas imati polipropilenski (PP) bazen unutar svog dvorišta ili objekta je brzo i lako izvodljivo. Idealni su za odmor i relaksaciju uz relativno male troškove sa rokom montaže za najviše deset dana. Bazeni se izrađuju od polipropilena (PP) visokog kvaliteta. Fleksibilnost polipropilena (PP) omogućava realizaciju specifičnih zahteva klijenata. Najčešće izrađujemo polipropilenske (PP) bazene u nijansama plave i boje peska.
LV POOLS proizvodi više tipova rimskih stepenica za bazene u zavisnosti od potreba klijenata. Rimske stepenice čine pristup bazenu lakšim i sigurnijim, naročito za malu decu i starije osobe. Standardan poluprečnik rimskih stepenica je Ø2,25m, a u stepenice je moguće ugraditi masažne mlaznice i LED rasvetu. Rimske stepenice mogu biti projektovane u centralnoj zoni bazena ili u uglu bazena.
Prednosti bazena izrađenih od polipropilena (PP) u odnosu na druge materijale su dug vek trajanja, otpornost na mraz i UV zrake.
Montaža polipropilenskih (PP) bazena zavisi od oblika bazena, a sastoji se iz: iskopa, pripreme, betoniranja ploče i zidova, postavljanje prodora, postavljanje slivnika i skimera na adekvatne pozicije i izrada mašinske sobe.

Podeli: